141205 Svante Olsson öppnar ny dygnetruntöppen McDonald’s vid E6 i Håby, Munkedal

McDonald’s vid E6 i Håby, Munkedal

McDonald’s vid E6 i Håby, Munkedal

Svante Olsson som driver McDonald’s i Stenungsund, Trollhättan samt två restauranger i Uddevalla, öppnar nu en helt ny restaurang i Munkedal. Den nya restaurangen öppnar för att aldrig stänga eftersom den håller öppet dygnet runt alla veckans dagar. Frukost serveras mellan klockan 06 och 10 på den nya restaurangen som också erbjuder en tvåfilig McDrive.

Svante Olsson har arbetat på McDonald’s i över 20 år och började som medarbetare på Uddevalla Torp. Han har varit franchisetagare inom McDonald’s sedan 2007 och hans fem olika restauranger serverar varje år totalt ca 3 miljoner gäster.

– Det är med stor stolthet jag nu öppnar min femte och helt nya restaurang i Munkedal. Jag lever för Västra Götaland och att kunna växa verksamheten och anställa ännu fler ungdomar ger mig en stark möjlighet att fortsätta utveckla mina medarbetare och de viktiga relationer jag och mitt företag har i regionen, säger Svante Olsson franchisetagare för McDonald’s i Trollhättan, Stenungsund, Uddevalla och. Munkedal
Svante Olsson har rekryterat 50 nya medarbetare till den dygnetruntöppna Munkedals-restaurangen. Till sommaren har han över 400 medarbetare på sina restauranger och är därmed en av de största privata ungdomsarbetsgivarna i närområdet.

– Att tillsammans med mina medarbetare få servera 8000 gäster varje dag är mitt främsta fokus. Jag vet hur viktigt det är med matkvalitet och service. Och det är områden som jag vill fortsätta att arbeta med för att göra varje besök på McDonald’s till en riktigt bra upplevelse, säger Svante Olsson.
Den nya restaurangen har drygt 120 sittplatser inne, en stor uteservering med ca 40 sittplatser och lekplats. Det finns snabbt och kostnadsfritt WiFi och som extra service till de bilburna gästerna finns en tvåfilig McDrive. Dessutom kommer elbilsburna gäster erbjudas möjligheten att snabbladda bilens batterier under restaurangbesöket.

Munkedalrestaurangen är en av Sveriges modernaste och har ett helt nytt system för att ge gästerna ännu bättre service, och som bara finns på ett fåtal restauranger i Sverige. Gästerna får möjlighet att själva göra sin beställning vid skärmar och betala för att sedan hämta beställningen i kassan.

Restaurangen öppnar den 11 december och kommer att hålla öppet dygnet runt veckans alla dagar.

http://news.mcdonalds.se/se/news-stories/2014/Svante-Olsson-oppnar-ny-dygnetruntoppen-McDonalds